Liisu nurk

tere tulemast Liisu juurde :)

august 29, 2007

Väikesed singipallid (~16 tk)

300 g võitaigent
150 g suitsusinki või -vorsti
sinepit
1 muna määrimiseks
Valmistamine: Jaga taigen kaheks ja rulli tükkidest ühesuurused plaadid.Vajuta ühele taignaplaadile väikese klaasi või vormiga 16 ringi(jäta ühtlased vahed vahele).Lõika sink/vorst peenikesteks ribadeks ja jaga taignaplaadile ringide sisse.Määri ringide ääred külma veega.Pigista täidisele maitseks pisut sinepit ja tõsta teine taignaplaat taignarullide abil täidisega plaadile.Vajuta pirukad klaasi/vormiga välja ja suru kahvliga taignakihtide ääred kokku.Määri munaga taignapalle ja küpseta neid 225-kraadises ahjus ~10-15 minutit,nii et pirukad on pealt pruunid.

Kommentaare ei ole: