675 g tumedat šokolaadi
225 g võid
75 g hakitud pähkleid
225 g kooritud ja röstitud terveid mandleid
175 g jämedalt hakitud kookoseküpsiseid
75 g kookosehelbeid
175 g rosinaid
3 slp Malibu likööri(või mõni muu kookosemaitseline liköör)
3 spl tumedat rummi (nt.Bacardi Black,Captain Morgan Black)
Valmistamine:Sulata šokolaad ja või keeva vee kohal olevas anumas.Jäta 5 minutiks jahtuma ning siis lisa kõik ülejäänud komponendid.Sega hoolikalt.
Vala segu 19 cm läbimõõduga ümmargusse lähtikäiva põhjaga koogivormi.Ära silu pealt,sest pind peaks üsna konarlik välja nägema.Kata fooliumiga ja pane külmkappi.
Lase öö läbi külmikus seista.Võta kook vormist välja ja lõika õhukesteks viiludeks.Kasuta koogi lõikamiseks kuuma vette kastetud nuga-see muudab lõikamise lihtsamaks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar