50 gr sibulat
1 küüslaugu küüs
oli
25 gr tomati püreed
400-600 gr lamba hakkliha
125 ml puljongit või paksendatud puljongit(http://www.nami-nami.ee/componentshow.php?act=edit&pID=1791&begin=1&letter=D&pilt=)
200 gr baklazaani
jahu
200 gr tomatit
25 gr riivsaia
paar keedetud kartulit
peterselli veidi- hakitud
juustukastet*
juustukastet*
prae pannil paar minutit ilma värvi muutmata. Lisa tomatipüree ja hakliha. Prae kuni hakkliha on valmis. Lisa puljong ja lase keema tõusta. Lisa maitseained ja lase podiseda 10-15 minutit.
Vahepeal viiluta ja soovi korral koori baklazaan õhukesteks viiludeks ja kata jahuga korralikult kõik viilud. Prae balazaan rohkes õlis kas pannil või fritüüris.
Koori ka tomatid ja lõika sama paksudeks viiludeks nagu baklazaani lõikasid.
Viiluta keedetud kartulid.
Määri võiga kokku ahjupott/ foolium vormid ja pane kõige põhja viilutatud kartul, siis pane kiht hakkliha segu, vala peale juustukaste , aseta baklazaani ja tomati viilud, riivsai .
Kui hakkliha segu veel on soe kui neid vormidesse paned,siis piisab 10 minutist ahjus- 170 kraadi juures.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar