Vaja läheb:
2 nahata kana rinna tükki
4 rohelist sibulat
300 ml saket
30 ml mirinit
60 ml soja kastet
1/2 tl tšilli pastat või püreed
1 tl peensuhkurt
1 spl sidrunimahla
Valmistamine:
Lõika kana ribadeks ja roheline sibul umbes 5 cm pikkusteks tükkideks. Aja mõlemad vardasse.
Kõik ülejäänud komponendid sega omavahel . Pane kana vardad kaussi ja vala kaste üle. Kata toidukilega ja pane külma vähemalt 4ks tunniks. Kõige parem oleks kui kana saaks ööläbi marineerida.
Küpseta vardaid kas ahjus või grilli. Ahjus läheb umbes 10 minutit 170 kraadi juures. Grilli peal oleneb kuumusest.
**Kui grilli peal teha ja puidust vardaid kasutada,siis tuleks vardaid külmas vees 20 minutit leotada enne kui kana vardasse ajama hakata. Leotamine hoiab ära varraste süttimise.
Head isu :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar